Groepen 't Graanhuys

Ook voor grotere gezelschappen is Brasserie ’t Graanhuys een ideale lokatie. Samen met u stellen wij een prachtige maar vooral heerlijke middag of avond samen. Of u nou zit te denken aan een lunch, brunch, high tea, borrel of diner, in ’t Graanhuys wordt uw perfecte middag of avond geheel afgestemd op uw wensen


Dineren met een groot gezelschap...

Vanaf 12 personen hanteren wij een keuzemenu. Dit menu kunt u zelf samenstellen uit onze menukaart. U kunt vier voorgerechten, vier hoofdgerechten en vier desserts kiezen. Hier worden kleine menukaartjes van gemaakt. Van deze menukaartjes worden op de avond zelf de gerechten door uw gasten gekozen.

Voor groepen tot 14 personen beschikken we over twee bijzondere 'ruimtes' waarin 'apart' gedineerd kan worden. Allereerst onze ‘molen’, dit is een grote ronde tafel in een nis naast onze bar. Een op schaal nagemaakte molen is het decor van deze ruimte. Hier kunt u met uw gezelschap, gedeeltelijk afgesloten, een prachtige avond of middag beleven. Ook voor een borrel is dit een uitstekende ruimte. U waant zich op bezoek bij de molenaar in ’t Graanhuys.
Daarnaast beschikken we over een ruimte die is voorzien van een hoge tafel en luxe ‘barstoelen’ en is geschikt tot maximaal 14 personen. Doordat deze ruimte in z’n geheel afsluitbaar is is deze ruimte ideaal voor gelegenheden met een zakelijker karakter.


HIGH-TEA ‘t Graanhuys

(van 1 oktober t/m 31 maart)

High tea is een verschijnsel dat adellijke dames in allerlei landen dan wel rijk waren, maar niet bepaald een enerverend leven leidden. Ze droegen prachtige gewaden, werden op hun wenken bediend en verveelden zich buitengewoon…

De afternoon-tea, de eigenlijke benaming, ia naar men zegt voor het eerst geïntroduceerd in 1840 door Anna, de zevende hertogin van Bedford. In die tijd werd de lunch vroeg geserveerd en het diner pas laat rond de klok van negen. Niet vreemd dat de hertogin tussen lunch en diner trek kreeg en naast de tea ook om wat lekkere hapjes vroeg zoals cake en sandwiches. Eten doe je niet alleen dus begon de hertogin vriendinnen uit te nodigen voor de tea. Vriendinnen vonden het een mooi gebruik en gingen zelf ook tea’s organiseren waarna het in mum van tijd populair werd in Engeland.De tea party’s zijn in Engeland en Schotland nog altijd een bekend verschijnsel, maar tegenwoordig breiden deze party’s zich steeds meer uit naar het buitenland, zo ook naar Brasserie ’t Graanhuys, want de afternoon tea is de uitgelezen mogelijkheid om mensen te ontvangen in een ongedwongen sfeer en om te genieten van tal van verschillende theesoorten, maar ook vooral van al die hartige en zoete lekkernijen zoals sandwiches, cake, quiches, muffins, scones, diverse koekjes en bonbons. Wij serveren een high tea vanaf vier personen en de prijs bedraagt 18,50 p.p. inclusief koffie en thee


Zakelijk 't Graanhuys

Gezellig, lekker en zeer effectief
Wilt u het zakelijke met het aangename combineren? Dan is o.a. businesslunch bij Brasserie 't Graanhuys een prima optie. Wij serveren heerlijke broodjes, salades, warme lunchgerechten en dranken, terwijl u en uw zakenpartner op ontspannen wijze kunnen vergaderen.

Heeft men bij een diner vaak de tijd, bij een lunch is dit veelal beperkt. Graag verzoeken wij u dan ook tussen de middag overleg te plegen over uw beschikbare tijd, zodat u heerlijk kan genieten van onze gerechten en toch weer op tijd op naar de volgende afspraak kan vertrekken. Uw zakenpartners zullen verrast zijn over de culinaire keus, onze uitstraling en omgeving!

Vergaderkamer 't Graanhuys: vergaderen in huiselijke sfeer
De turbulente omgeving van het moderne zakenleven eist tegenwoordig een grote mate van flexibiliteit. Iedere zakelijke aangelegenheid heeft net weer andere wensen en behoeftes. Brasserie 't Graanhuys heeft de beschikking over een afsluitbare ruimte in het restaurant. In deze ruimte kunt u met uw zakenpartners en collega's ( max 12 pers. hoge tafel met krukken)in alle rust van de huiselijke ambiance vergaderen.

Vervolgens kunnen wij uw lunch of diner verzorgen. Uiteraard dragen wij hierbij zorg voor kwaliteit, de ambiance, de rust en de snelheid


Kortom… Ook met grote gezelschappen (tot 50 personen) kunt u ideaal terecht in Brasserie ’t Graanhuys.

Wij vertellen u hier graag meer over.
 


Nog geen nieuws beschikbaar.

Openingstijden

 Vanaf 1 april zijn wij di t/m zo vanaf 12.00 uur geopend. Vanaf 1 oktober zijn wij wo en do vanaf 17.00 uur open. Vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. 

 

Deel deze pagina:

Reserveer nu:
0180-328928
 

Volg ons