Groepen 't Graanhuys

Ook voor grotere gezelschappen is Brasserie ’t Graanhuys een ideale lokatie. Samen met u stellen wij een prachtige maar vooral heerlijke middag of avond samen. Of u nou zit te denken aan een lunch, borrel of diner, in ’t Graanhuys wordt uw perfecte middag of avond geheel afgestemd op uw wensen. Vraag naar de mogelijkheden!

In de maanden juli en augustus hanteren wij op vrijdag, zaterdag en zondag een maximale groepsgrootte van 14 personen voor lunch en diner. Op woensdag en donderdag is de maximale groepsgrootte 20 personen en zullen er meerdere losse tafels worden voor uw gezelschap worden gereserveerd. 

 


Lunchen of dineren met een groot gezelschap...

Vanaf 12 personen hanteren wij voor het diner een keuzemenu. Dit menu kunt u zelf samenstellen uit onze menukaart. U kunt vier voorgerechten en vier hoofdgerechten kiezen. Hier worden kleine menukaartjes van gemaakt. Van deze menukaartjes worden op de avond zelf de gerechten door uw gasten gekozen. Een dessert kan van onze dessertkaart gekozen worden.

Voor de lunch kunt u kiezen voor onze 'Graanhuys' lunch (29,50), bestaande uit een keuze uit twee soepen, diverse sandwiches en luxe broodsoorten met zeer gevarieerd beleg, ambachtelijke kroketten en heerlijke gevarieerde salade 'Oosters kip'. Als afsluiting serveren wij vers fruit met sorbetijs en slagroom plus koffie of thee.

Voor groepen tot 14 personen beschikken we over een bijzondere 'ruimte' waarin 'apart' gedineerd kan worden. Onze ‘molen’. Dit is een grote ronde tafel in een nis naast onze bar. Een op schaal nagemaakte molen is het decor van deze ruimte. Hier kunt u met uw gezelschap, gedeeltelijk afgesloten, een prachtige avond of middag beleven. Ook voor een borrel is dit een uitstekende ruimte. U waant zich op bezoek bij de molenaar in ’t Graanhuys.


 


 

 


Nog geen nieuws beschikbaar.

Openingstijden

Wij zijn woensdag t/m vrijdag vanaf 17.00 uur geopend, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. Maandag en dinsdag zijn we gesloten. Probeert u ook gerust buiten onze openingstijden te bellen!

Deel deze pagina:

Reserveer nu:
0180-328928
 

Volg ons