Groepen 't Graanhuys

Ook voor grotere gezelschappen (tot 35 personen) is Brasserie ’t Graanhuys een ideale lokatie. Samen met u stellen wij een prachtige maar vooral heerlijke middag of avond samen. Of u nou zit te denken aan een lunch, brunch, borrel of diner, in ’t Graanhuys wordt uw perfecte middag of avond geheel afgestemd op uw wensen.

In de maanden mei t/m september hanteren wij een maximale groepsgrootte van 20 personen voor lunch en diner in Brasserie ’t Graanhuys.


Dineren met een groot gezelschap...

Vanaf 12 personen hanteren wij een keuzemenu. Dit menu kunt u zelf samenstellen uit onze menukaart. U kunt vier voorgerechten, vier hoofdgerechten en vier desserts kiezen. Hier worden kleine menukaartjes van gemaakt. Van deze menukaartjes worden op de avond zelf de gerechten door uw gasten gekozen.

Voor groepen tot 14 personen beschikken we over twee bijzondere 'ruimtes' waarin 'apart' gedineerd kan worden. Allereerst onze ‘molen’, dit is een grote ronde tafel in een nis naast onze bar. Een op schaal nagemaakte molen is het decor van deze ruimte. Hier kunt u met uw gezelschap, gedeeltelijk afgesloten, een prachtige avond of middag beleven. Ook voor een borrel is dit een uitstekende ruimte. U waant zich op bezoek bij de molenaar in ’t Graanhuys.
Daarnaast beschikken we over een ruimte die is voorzien van een hoge tafel en luxe ‘barstoelen’ en is geschikt tot maximaal 14 personen. Doordat deze ruimte in z’n geheel afsluitbaar is is deze ruimte ideaal voor gelegenheden met een zakelijker karakter.


Zakelijk 't Graanhuys

Gezellig, lekker en zeer effectief
Wilt u het zakelijke met het aangename combineren? Dan is o.a. businesslunch bij Brasserie 't Graanhuys een prima optie. Wij serveren heerlijke broodjes, salades, warme lunchgerechten en dranken, terwijl u en uw zakenpartner op ontspannen wijze kunnen vergaderen.

Heeft men bij een diner vaak de tijd, bij een lunch is dit veelal beperkt. Graag verzoeken wij u dan ook tussen de middag overleg te plegen over uw beschikbare tijd, zodat u heerlijk kan genieten van onze gerechten en toch weer op tijd op naar de volgende afspraak kan vertrekken. Uw zakenpartners zullen verrast zijn over de culinaire keus, onze uitstraling en omgeving!

Vergaderkamer 't Graanhuys: vergaderen in huiselijke sfeer
De turbulente omgeving van het moderne zakenleven eist tegenwoordig een grote mate van flexibiliteit. Iedere zakelijke aangelegenheid heeft net weer andere wensen en behoeftes. Brasserie 't Graanhuys heeft de beschikking over een afsluitbare ruimte in het restaurant. In deze ruimte kunt u met uw zakenpartners en collega's ( max 12 pers. hoge tafel met krukken)in alle rust van de huiselijke ambiance vergaderen.

Vervolgens kunnen wij uw lunch of diner verzorgen. Uiteraard dragen wij hierbij zorg voor kwaliteit, de ambiance, de rust en de snelheid

 


Vacature

Op zoek naar een leuke, gezellige werkplek?

Openingstijden

Wij zijn woensdag en donderdag vanaf 17.00 uur geopend, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. Maandag en dinsdag zijn we gesloten. Probeert u ook gerust buiten onze openingstijden te bellen!

Deel deze pagina:

Reserveer nu:
0180-328928
 

Volg ons