Over 't Graanhuys

De Brasserie biedt met haar landelijke sfeer en inpandige molen een gevoel van huiselijkheid. 't Graanhuys is daardoor de perfecte plaats om samen met familie, vrienden of zakenpartners lekker bij te praten en te genieten van de heerlijke gerechten.

Brasserie 't Graanhuys is bijzonder sfeervol aangekleed in de stijl van de (Koren) molen en heeft een ambiance waarin men zich snel prettig voelt. Binnen kunnen we 75 gasten ontvangen.

Bij zonnig weer biedt het terras (het 'groenste terras van Zuidplas') een fijne beschutte plek voor zo’n 80 gasten. De vele dakplatanen, oleanders en vijgenbomen laten u wanen in het buitenland. 

Of u nou komt voor een gezellige kopje koffie met appeltaart, lunch of een heerlijk diner, ’t Graanhuys is dé plek in de Groene Hart regio waar u moet zijn..
Wanneer de gast bij ons aan tafel schuift kan er een grote diversiteit aan gerechten verwacht worden; van diamanthaas tot sate, van tomaten- tot kreeftensoep of van kabeljauw tot dorade en van een eenvoudige lunch tot uitgebreid diner. U vindt onze menukaarten uiteraard op deze site.

Met een eerlijke keuken met oog voor kwaliteit en een betaalbare prijs bereiken we een breed publiek waarbij we voor ieder wat wils iets bieden.

Bij Brasserie ’t Graanhuys staat elke dag een gemotiveerd team klaar om u als gast te mogen ontvangen en u een onvergetelijke lunch of diner te laten hebben. Graag willen wij u onze teamleden aan u voorstellen.

In de keuken vindt u onze vaste keukenbrigade onder de leiding van Jason (Chef-kok)

Jason is sinds mei 2014 werkzaam in Brasserie 't Graanhuys. Tom, Lars, Jasper en Kasper zijn vaste parttimers die het keukenteam versterken. 

Aan de welbekende ‘voorkant’ staan tal van bedieningsmedewerkers voor u paraat (Mees, Beau, Britt, Daan, Lynn, Ariana en Serra) om uw Graanhuysbezoek zo goed mogelijk te laten verlopen. Vele medewerkers werken al jaren in ’t Graanhuys naast zijn of haar studie en kunnen inmiddels als vaste gerenomeerde krachten worden gezien voor ’t Graanhuys.

Kortom; Een team dat er alles aan doet om u en uw gasten een heerlijke avond in Brasserie ’t Graanhuys te bezorgen!
Dit team zorgt er onder andere voor dat het de AD terrassentrofee in ontvangst mocht nemen voor het mooiste en meest gastvrije terras van Zuidplas. Meerdere malen stond Brasserie 't Graanhuys in de top100 van Nederland..

Namens dit team heten wij u van harte welkom in Brasserie ’t Graanhuys
 


Nog geen nieuws beschikbaar.

Openingstijden

Wij zijn woensdag t/m vrijdag vanaf 17.00 uur geopend, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. Maandag en dinsdag zijn we gesloten. Probeert u ook gerust buiten onze openingstijden te bellen!

Deel deze pagina:

Reserveer nu:
0180-328928
 

Volg ons