Over 't Graanhuys

De Brasserie biedt met haar aparte sfeer en inpandige molen een gevoel van huiselijkheid. 't Graanhuys is daardoor de perfecte plaats om samen met familie, vrienden of zakenpartners lekker bij te praten en te genieten van de heerlijke gerechten.

Brasserie 't Graanhuys is bijzonder sfeervol aangekleed in de stijl van de (Koren) molen en heeft een ambiance waarin men zich snel prettig voelt. Binnen kunnen we 100 gasten ontvangen.

Bij zonnig weer biedt het terras ook een fijne beschutte plek voor zo’n 80 gasten. U kunt zowel ‘hoog’ zitten op luxe krukken of lekker genieten van het aperitief in onze loungebanken.

Of u nou komt voor een gezellige kopje koffie met appeltaart, lunch of een heerlijk diner, ’t Graanhuys is dé plek in de Groene Hart regio waar u moet zijn..
Wanneer de gast bij ons aan tafel schuift kan hij een grote diversiteit aan gerechten verwachten; van sate tot Limburgs scharrelvarken, van tomaten- tot kreeftensoep en van een eenvoudige lunch tot uitgebreid diner.

Met een eerlijke keuken met oog voor kwaliteit en een betaalbare prijs bereiken we een breed publiek waarbij we voor ieder wat wils iets bieden.

Bij Brasserie ’t Graanhuys staat elke dag een gemotiveerd team klaar om u als gast te mogen ontvangen en u een onvergetelijke lunch of diner te laten hebben. Graag willen wij u onze teamleden aan u voorstellen.

In de keuken vindt u onze vaste keukenbrigade bestaande uit Jason (Chef-kok), Mike en Sven

Jason is sinds mei 2014 werkzaam in Brasserie 't Graanhuys, Sandra, Leonie, Tom en Youp zijn vaste krachten die het keukenteam versterken. Vaste parttimers Moos, Mees, Claudia en Luuk zorgen voor alle ondersteunende werkzaamheden in de keuken.

Aan de welbekende ‘voorkant’ staan tal van bedieningsmedewerkers voor u paraat (Sandra, Amber, Yet, Marit en Rachelle) om uw Graanhuysbezoek zo goed mogelijk te laten verlopen. Vele medewerkers werken al jaren in ’t Graanhuys naast zijn of haar studie en kunnen inmiddels als vaste gerenomeerde krachten worden gezien voor ’t Graanhuys.

Kortom; Een team dat er alles aan doet om u en uw gasten een heerlijke avond in Brasserie ’t Graanhuys te bezorgen!
Dit team zorgt er onder andere voor dat het de AD terrassentrofee in ontvangst mocht nemen voor het mooiste en meest gastvrije terras van Zuidplas. Meerdere malen stond Brasserie 't Graanhuys in de top100 van Nederland..

Namens dit team heten wij u van harte welkom in Brasserie ’t Graanhuys
 


Nog geen nieuws beschikbaar.

Openingstijden

 Vanaf 1 april zijn wij di t/m zo vanaf 12.00 uur geopend. Vanaf 1 oktober zijn wij wo en do vanaf 17.00 uur open. Vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. 

 

Deel deze pagina:

Reserveer nu:
0180-328928
 

Volg ons